Bjørg raised NOK 14,000 for her 70th Birthday!

12.09.2021

“Jammen er det kjekt å verta 70!” skriver Bjørg Haugane på Facebook, og fortsetter “Eg vil takka hjarteleg for alle helsingar, gode ord, sang, gåver og ikkje minst 14,000 Kr. til innsamlingsaksjonen min. Dette beløpet vert dobla av eit firma og fire barn vil få eit betre liv, det er stort for meg. Eg er så heldig at eg har meir enn nok jordisk gods. Andre er ikkje like heldige, eg ville difor ønska meg ei gåve til KAFK for å hjelpe barn til eit betre liv.”

Tusen takk for et fantastisk bidrag til operasjoner for barn med leppe- og ganespalte, Bjørg! Dette bidraget er til stor hjelp i arbeidet vårt med å gi barn født med denne lidelsen et bedre liv, der de etter operasjonen både kan spise og lære å snakke normalt, og unngå sosialt stigma. Donasjonen din er brukt til operasjoner ved Maharat Nakhon Ratchasimi Hospital i Korat i Thailand, hvor vår ongoing medical mission har vært i full sving de siste månedene, til tross for korona utfordringer også i Thailand. Tusen takk!

Hvis noen av dere som leser dette har lyst til å sette igang en lignende aksjon som Bjørg i forbindelse med bursdagen din eller i en annen sammenheng, så sett igang med en Facebook innsamling her på Facebooksiden vår og send oss gjerne en melding her på Facebook eller på mail@kidsactionforkids.org. Du kan også finne mer informasjon på websiden vår under fanen “Gi en gave”. Vi ser fram til å høre fra deg!